Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

FC Hermannstadt va juca meciurile sezonului Ligii 1 la Mediaș

FC Hermannstadt va juca meciurile sezonului Ligii 1 la Mediaș

Finalizalizarea lucrărilor de modernizare a stadionului face ca FC Hermannstadt să mai joace doar 3 meciuri pe stadionul din Sibiu. Restul meciurilor din acest sezon de Liga 1 le va disputa la Mediaș, până la finalizarea lucrărilor, scriu cei de la gsp.ro.

Sibiul va avea un stadion modernizat complet. Până atunci, FC Hermannstadt va fi nevoită să joace pe arena rivalei Gaz Metan Mediaș. Mutarea se va face, cel mai probabil, din runda cu numărul 4 a actualului sezon. Formația antrenată de Ruben Albes va putea juca acasă meciurile cu Clinceni, FC Botoșani și UTA.

Stadionul va ajunge la o capacitate 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP. Arena va avea și  o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2. Sala de box va fi la parter, unde vor fi amplasate și spațiile de alimentație publică.

Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, cât cea de pe Camp Nou. Gazonul va fi natural, ramforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație. Valoarea totală a investiției este de 132.843.616 lei (fără TVA).

Sursa Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Me Me

Acum 3 ani

Articol preluat din presa centrala. Gazonul este deja finalizat. Poate il vor ,,ramforsa'' macaralele folosite la ridicarea tribunelor.

Raspunde

Oigo Kukuruku

Acum 3 ani

minteau ca o sa poata construi tribunele fara sa deranjeze ce se intampla pe teren. adio fodor! chiar ar fi trebuit construit inca un stadion iar asta sa ramana de antrenament si pt echipe mai mici din Sibiu.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

LEONARD Dumitru leonard

Acum 3 ani

Sincer sunt sătul de minciuni vrajeli ieftine se apropie alegerile pai nevoie de voturi

Raspunde

Obadele Lemne

Acum 3 ani

Poza din cupa africii ?....sau sunt jucatorii adusi pe banii primariei, sa bata mingea pe banii nostrii ? Agenda sportiva....adica agenda fanatica globalista, functioneaza....dupa cum apare in poza asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus