Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Misiune dificilă a pompierilor sibieni, cu final fericit. Mai mulți căței au fost salvați dintr-un subsol

Misiune dificilă a pompierilor sibieni, cu final fericit. Mai mulți căței au fost salvați dintr-un subsol

Un apel venit pe numărul de urgență 112, din această după-amiază, anunța existența unor pui de câine care au căzut accidental într-un subsol al unei clădirii administrative situată pe Calea Dumbrăvii, în municipiul Sibiu, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. În cel mai scurt timp, pompierii militari sibieni au fost la fața locului pregătiți pentru gestionarea operativă a misiunii. S-a efectuat recunoașterea zonei, întrucât zgomotele făcute de cățeluși se auzeau dintr-un spațiu foarte adânc (peste 3 m) și aproape imposibil de pătruns.

După analiza amănunțită a eventualelor modalități de acces în locul respectiv pentru salvarea celor trei suflete, salvatorii au trecut la aplicarea acestora.

„Un acces dificil care punea în pericol însăși salvatorii.... „ mărturisește  șeful forțelor (adjunctul comandantului de Detașament) care aflat în timpul liber a „socotit „ necesar să se afle lângă oamenii lui pentru a-i sprijinii.

Misiunea a continuat în felul ei dificil însă finalul a compensat orele grele petrecute în culoarul strâmt, realizat de salvatori pentru a ajunge la cățeluși.

„Solidaritatea semnifică fiecare viață salvată iar pompierii militari sibieni sunt mereu pregătiți să vină în sprijinul comunității”, spun salvatorii.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Silviu Sibiu

Acum 1 an

Felicitari oameni buni! Parinti, invatati-va copiii sa fie oameni! Avem sansa unei generatii care poate schimba ceva in neamul asta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus