Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Un tânăr muncitor a decedat, după ce a fost prins sub un mal de pământ

Un tânăr muncitor a decedat, după ce a fost prins sub un mal de pământ

Un muncitor care efectua lucrări la o rețea de canalizare a fost surprins sub un mal de pământ, la Vurpăr. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare.

Actualizare. Bărbatul de aproximativ 30 de ani a fost extras de pompierii militari și i s-au aplicat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns, fiind declarat decedat, transmit reprezentanții ISU.

Știre inițială. Pentru extragerea victimei acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD cu medic. Salvatorii depun eforturi sustinute pentru recuperarea persoanei, acoperită în totalitate de malul prăbușit, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. 

Misiunea este în plină desfășurare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5276

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

2 Cents

Acum 3 ani

Inspectorii muncii ar trebui sa fie mult mai duri cu astfel de cazuri, poate se vor invata constructorii sa asigure protectie pentru astfel de operatiuni periculoase. Este un accident de munca care putea fi prevenit cu un minim de investitie din partea constructorului. Aproape ca nu este an sa nu auzim astfel de accidente in Sibiu. Chiar nu se poate face nimic pentru a forta mana constructorului? Amenda este probabil prea mica. Un dosar penal poate ar scutura putin nesimtirea?
Raspunde

Alina Iancu

Acum 3 ani

Asa este nu este corect ca sa scape asa de usor cei care trebuie sa raspunda de acest caz ,cu Andi care a murit într-un asa hal , rusine sa fie la firma respectiva , trebuie sa raspunda cu pușcărie , nu se poate asa ceva ,
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus