Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
22°C

Ce facem în weekend? Urmărim filmele de la TIFF și mergem la teatru

Ce facem în weekend? Urmărim filmele de la TIFF și mergem la teatru

Weekend-ul acesta ne bucurăm de filme în aer liber, la TIFF. De asemenea, Radu Nechifor pregătește un concert pentru diseară.

Vineri, 28 august

Pizza proaspătă, aburindă, crocantă, bună de savurat pe terasă, chiar în Piața Mică, alături de o cafea cremoasă... sună bine, nu-i așa? La Pizza by Tango veți găsi un meniu divers, pentru toate gusturile. Iar dacă nu vă place nimic din meniu, puteți să alegeți toate ingredientele special pe gustul vostru.

Până duminică, 30 august, în fiecare seară, de la ora 21, pe ecranul mare din Piața Mare vor rula cele mai apreciate filme ale ultimului an, în cadrul TIFF Sibiu. Intrarea la aceste proiecții este liberă, în baza unui bilet cu valoare zero achiziționat în avans, care va fi scanat la acces. Mai multe detalii despre filme, locațiile festivalului și bilete aflați de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. 

La ora 21, Radu Nechifor și Dream Catchers Band concertează pe esplanada Sălii Thalia, în cadrul evenimentului „Vara Filarmonicii pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu”, care se încheie astăzi. Informații acces: 0735566486.

În următoarele trei zile, cu începere de la ora 21, la Fabrica de Cultură se joacă „Metamorfoze”, în regia lui Silviu Purcărete. Detalii găsiți AICI.

 

Sâmbătă, 29 august

Maratonul Internațional Sibiu se desfășoară mâine, în condiții speciale. Deși publicul este încurajat ca anul acesta să nu participe la eveniment, cei care doresc să îi susțină pe alergători, pot face acest lucru de la balcoane și din geamuri, dacă locuințele lor se află pe traseul evenimentului sportiv, începând cu ora 8.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Maratonului Internațional Sibiu

Micuții sunt așteptați din nou în curtea Teatrului GONG, de această dată la spectacolul Broscuța Fermecată, sâmbătă de la ora 10.

durata: 40 min.

preț bilet: 50 lei (prețul este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane)

Ca în fiecare weekend, de la ora 11 se desfășoară un atelier la care copiii pot să participe cu părinții, în Orașul Artiștilor. Detalii aflați de pe pagina de Facebook a atelierului.

 

De la ora 11 și până la 22, aveți posibilitatea de a vizita expoziția artistului Alexandru Cînean, în Piața Mică, deschisă în cadrul Orașului Artiștilor.

„Delirium (din însemnările unor nebuni)” se joacă, de la ora 20:30, în Grădina BIS. Spectacolul imaginează un dialog între cei doi celebri lunatici geniali: Antonin Artaud prezent prin persoana performerului Dan Țilea (aka MATLI MC) și Vincent Van Gogh, reprezentat de Dumitru Stegărescu. Detalii AICI

La grădina Backyard va avea loc un white party, cu începere de la ora 16. Îmbrăcămintea va fi albă, casual, iar de întreținerea atmosferei se va ocupa DJ Cipi Hampu.

Duminică, 30 august

„Broscuța fermecată” se joacă și duminică în curtea interioară a Teatrului GONG, de la ora 10.

De la ora 17 puteți să participați la un atelier de yoga dedicat atât femeilor cât și bărbaților. Evenimentul va fi susținut de doi specialiști:

Daniela Iulia Marta - profesor certificat Yoga, consilier dezvoltare personală, practician Gong, boluri tibetane și terapii complementare, menstruality coach

Victor Czenter - terapeut Cranio -Sacral, life coach, practician terapii complementare, metode holistice de medicină complementară și tehnici de meditație.

Detalii aflați de pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Seara de duminică se va încheia cu muzică și film la Habermann Markt. Vom putea asculta live trupa URMA, într-un concert care va deschide proiecția filmului URMA (regia Dorian Boguță) - cel mai bun film de debut de la TIFF 2020 (Zilele Filmului Românesc). Actorul Marin Grigore și producătorul filmului, Oana Giurgiu, vor veni la eveniment.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus