Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Bilete mai ieftine și parcare gratuită la lacurile naturale din Ocna Sibiului

Bilete mai ieftine și parcare gratuită la lacurile naturale din Ocna Sibiului

Încheierea sezonului de vară vine cu reduceri la bilete pentru cei care doresc să viziteze lacurile naturale din Ocna Sibiului. Chiar dacă acest an nu a fost unul favorabil turismului și numărul celor care au vizitat lacurile a scăzut cu 30%, administratorii au încercat să atragă clienții și să le ofere diferite reduceri speciale. Pandemia de coronavirus, începerea târzie a sezonului și condițiile meteo au făcut ca numărul de turiști să scadă față de anii precedenți.

„Anul acesta nu a fost unul foarte bun pentru noi. Oamenii au fost mai speriați, au vrut să evite riscul și nu au mai venit în număratât de mare la Ocna. Cel mai mare inconvenient a fost vremea și începerea târzie a sezonului deoarece a trebuit să deschidem la data de 1 iunie”, spune Ionuț Costea, administratorul lacurilor naturale de la Ocna.

Astfel, având în vedere contextul, taxele pentru intrarea la lacuri au fost reduse. „De la 25 de lei, am redus biletul pentru adulți la 20 de lei. După ora șase, costul unui bilet este de 10 lei, iar înainte era 15 lei. Elevii plătesc pentru un bilet 10 lei, iar pentru pensionari avem, de asemenea, oferte la abonamente”, explică acesta.

Odată cu terminarea sezonului de vară, cei care merg la lacuri vor beneficia de noi reduceri. „Din data de 7 septembrie, o să fie 10 lei biletul de adult, iar parcarea va fi gratuită”, mai spune Ionuț Costea.

Anul acesta, plajele de nisip amenajate în jurul celor 12 lacuri au fost refăcute, iar șezlongurile și baldachinele au fost utilizate gratuit. Calitățile terapeutice ale apelor, nămolului și aerosolilor de la Ocna Sibiului au rezultate deosebite în tratarea bolilor aparatului locomotor, reumatismelor degenerative cronice, pre-artrozelor și artrozelor, spondilozelor, precum și a diferitelor afecțiuni ginecologice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus