Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
25°C

O familie din Cehia și-a pierdut câinele pe Transfăgărășan și oferă 4000 de lei recompensă

O familie din Cehia și-a pierdut câinele pe Transfăgărășan și oferă 4000 de lei recompensă

Cățelușa Dora s-a pierdut în Transfăgărășan, lângă lacul Buda. Aceasta aparține unei familii de turiști din Cehia și a fost atacată de câinii liberi ciobănești între lacul Bâlea și Vârful Mircii. La o zi după dispariție, Dora a fost văzută lângă Conacul Ursului, lângă un camping, foarte aproape de zona în care a fost pierdută.

Iubitorii de animale care au aflat despre pierderea cățelușei vor să o găsească și au creat o pagină de Facebook pe care au denumit-o „DORA vrea acasă” unde cei care au mai multe detalii despre aceasta îi pot contacta. „Căutăm o femelă  foarte blândă, tânără de lup cehoslovac, pierdută pe 5 august în Transfăgărășan lângă  lacul Buda de o familie de turiști cehi. La momentul pierderii avea un mic rucsăcel negru ca-n poze pe spate (modelul e pe alt câine în poză). A fost atacată de câinii ciobănești liberi între Lacul Balea si Vârful Mircii”, se arată pe pagina de Facebook.

De asemenea, Dora are ambele urechi cu semne și răspunde la comenzi în limba cehă: keme – vino aici și sedni: șezi. Au trecut trei săptămâni, iar Dora nu a fost încă găsită. Oricine o vede este rugat să sune la numerele de telefon: 0728936586 sau +00420773695472. Stăpânii Dorei oferă 4000 de lei recompensă pentru cine o va găsi.

Sursa foto: Facebook - DORA vrea acasă

Vizualizari: 3414

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus