Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Doi bucureșteni au vândut un telefon contrafăcut unui sibian, pentru 3.550 lei

Doi bucureșteni au vândut un telefon contrafăcut unui sibian, pentru 3.550 lei

Un bărbat de 22 de ani și o femeie de 21 au fost reținuți de polițiștii sibieni, fiind cercetați penal pentru că ar fi înșelat un sibian. În fapt, în cursul lunii iunie a acestui an, cei doi tineri, din județul Ilfov, ar fi indus în eroare un sibian, oferindu-i spre vânzare o replică a unui telefon mobil.

Sibianul îl contactase pe bărbat în urma postării de către acesta din urmă pe un site de vânzări-cumpărări a unui anunț prin care oferea spre vânzare un telefon mobil. Ulterior, sibianul s-a întâlnit cu femeia în municipiul Sibiu, aceasta oferindu-i o cutie în care s-ar fi aflat produsul în cauză, în schimbul căruia a primit suma de 3.550 de lei, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Cei doi ilfoveni au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere legală. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus