Luni,
01.03.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Lucrări de remediere a unei avarii a conductei de distribuție apă potabilă, cu afectarea furnizării pe mai multe străzi din Cisnădie

Lucrări de remediere a unei avarii a conductei de distribuție apă potabilă, cu afectarea furnizării pe mai multe străzi din Cisnădie

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că vineri, 4 septembrie ac, se va interveni pentru remedierea unei avarii apărute în cursul nopții pe o conductă principală de distribuție a apei potabile din Cisnădie. Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Pe durata lucrărilor va fi întreruptă furnizarea apei potabile pe străzile: Florilor, Teilor, Cetății, Unirii, Cindrelului, Podului, Apărării, Târgului, Șelimbărului, Abatorului, Sibiului, Viilor, Fundătura Viilor, Transilvaniei, Uzinei, Primăverii, Mălinului, Bujorului, Aleea Căpșunilor, Stadionului Carpenului, Sub Livadă, Textiliștilor, Bradului, Progresului, Lalelelor, Filatorilor, Postăvarilor, Plopilor, Paltinului, Frasinului.

Apă Canal Sibiu S.A. cere scuze consumatorilor afectați de această măsură apărută independent de voința sa. La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu S.A. va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă de utilizare menajeră ce va staționa în zona străzilor Florilor, Teilor, Aleea Căpșunilor.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 0800.820.220.

 

Director general,                                                                                       Șef birou,

Ing. Vasile Maier Bondrea                                                                  Jurn. Thomas Roth  

Vizualizari: 791

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus