Joi,
03.12.2020
Cer Senin
Acum
-2°C

Bogdan Trif: Accesarea fondurilor europene reprezintă o prioritate pentru mine

07 Septembrie 2020 15:33

Bogdan Trif: Accesarea fondurilor europene reprezintă o prioritate pentru mine

 

În funcția de director al Agenției Județene pentru Protecția Mediului Sibiu, am făcut performanță. Am dus instituția pe primul loc în România, la absorbția de fonduri europene.

Când am ajuns director al Agenției pentru Protecția Mediului, sediul instituției era o clădire dărăpănată, plină de igrasie, iar atunci când ploua, birourile erau inundate la propriu și peste tot erau puse găleți în care se scurgea apa din tavan.

Am accesat fonduri europene și am reușit să transform această clădire în cel mai modern sediu de instituție publică din țară, o clădire ecologică, cu acoperiș verde, panouri solare și pompe de căldură.  

Am demonstrat că pot să fac lucruri bune pentru oameni, iar acum pot și vreau să fac lucruri bune pentru sibieni, în calitate de președinte al Consiliului Județean Sibiu.

Informațiile prezentate în acest material prezintă strict poziția unui partid politic. Ca atare, publicația „Turnul Sfatului” nu  are nicio responsabilitate pentru potențialele prejudicii aduse de conținutul acestui articol.

Comentarii

2 comentarii

Toma Toma

Acum 2 luni

Vai,cat de ignoranti suntem!Cate "fapte de arme" ai savarsit!Iar noi,sibienii, nu stim nimic!Iar acum,drept rasplata vrei sa fii ales presedinte al Consiliului Judetean!O bagatela,nu?Vei ajunge acolo cand voi ajunge eu cancelar al Germaniei.(Deocamdata nu vreau sa candidez impotriva doamnei Merkel!) PS-Daca tot vrei la Consiliul Judetean,de ce nu afli cand e ziua portilor deschise ca e mai simplu?
Raspunde

Gica Gi

Acum 2 luni

Frumoase zabrelele de pe cladire! Oare ce se pupa in spatele lor?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus