Miercuri,
21.10.2020
Innorat
Acum
3°C

PSD Sibiu: Educația este o prioritate pentru Echipa #CatalinStanciu

10 Septembrie 2020 14:37

PSD Sibiu: Educația este o prioritate pentru Echipa #CatalinStanciu

Proiectele noastre vizează îmbunătățirea infrastructurii educaționale în municipiul Sibiu, astfel încât actul educațional să fie pentru elevi un motiv de bucurie și satisfacție, nicidecum unul de disconfort. În acest sens, proiectele prioritare pentru noi sunt:

  • Reabilitarea completă a tuturor unităților de învățământ și dotarea corespunzătoare a infrastructurii existente, asigurând echipamentele și suportul digital necesar – Școala SMART.
  • Construirea de noi creșe și grădinițe care să acopere cererea de locuri, aflată în continuă creștere la nivelul municipiului Sibiu.
  • Construirea și amenajarea de săli și terenuri de sport în incinta unităților de învățământ, urmărind astfel dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a tinerilor.
  • Amenajarea de cantine pentru fiecare unitate de învățământ școlară și preșcolară, precum și modernizarea și dotarea celor existente.
  • Dezvoltarea unei rețele de transport școlar, utilizând infrastructura societății Tursib SA din municipiul Sibiu, cu scopul de a facilita transportul elevilor către și dinspre unitățile de învățământ, contribuind astfel la decongestionarea traficului rutier.

”Am participat la dezbaterea organizată de Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, eveniment în cadrul căruia fiecare dintre candidații pentru funcția de primar al municipiului Sibiu și-a expus proiectele și viziunea proprie referitoare la sistemul de educație din municipiul Sibiu.

Evenimentul organizat de Consiliul Județean al Elevilor reprezintă un model de bune practici în domeniu, iar acești tineri ne-au demonstrat că în municipiul Sibiu poate fi organizată o dezbatere civilizată și constructivă între competitorii aflați în campanie electorală.  

Tocmai de aceea, luând exemplul acestor tineri care au demonstrat că se poate, reiterez propunerea ca Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu să organizeze o dezbatere publică între principalii competitori pentru funcția de primar al municipiului Sibiu. În cadrul unui astfel de eveniment, fiecare dintre noi, cei care solicităm susținerea dumneavoastră, a sibienilor pentru a accede la funcția de primar, ne putem expune proiectele și viziunea pe care o avem pentru dezvoltarea municipiului Sibiu și a zonei metropolitane, urmărind permanent creșterea calității vieții sibienilor” a declarat Cătălin Stanciu, Președintele Organizației Municipale PSD Sibiu și candidat pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.

Biroul de presă al PSD Sibiu

Vizualizari: 453

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus