Vineri,
25.09.2020
Partial Noros
Acum
21°C

Amenzi de peste 20 de mii de lei date de ITM Sibiu în ultima săptămână

14 Septembrie 2020 11:29

Amenzi de peste 20 de mii de lei date de ITM Sibiu în ultima săptămână

Neplata drepturilor salariale, nerespectarea duratei normale a timpului de lucru, neacordarea repausului săptămânal, instruirea necorespunzătoare a lucrătorilor, deficiențe în domeniul electrosecurității, acestea sunt principalele abateri găsite de inspectorii ITM în urma controalelor făcute în ultima săptămână. Reprezentanții ITM au efectuat 69 controale și au acordat 31 de avertismente și 9 amenzi în valoare totală de 11.500 lei, fiind dispuse un număr de 50 de măsuri de remediere.

8000 de lei pentru ilegalități legate de pandemie

Inspectorii ITM au acordat 7 avertismente și 8 amenzi în valoare totală de 8.000 lei pentru neasigurarea substanțelor dezinfectante și neasigurarea triajului epidemiologic, în contextul pandemiei de coronavirus. ”Aceste verificări au fost intensificate în ultima perioadă în localitățile: Slimnic, Miercurea Sibiului și Arpașu de Jos. Din totalul controalelor 10 au fost efectuate pe timp de noapte iar 6 sâmbăta și duminica”, anunță Remus Furtună, Inspector Șef al ITM Sibiu,

Vizualizari: 779

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 săptămână

Ce gluma! Geme Sibiul de lucrari de constructii,multe ilegale,deci munca ''la negru'' din greu iar ITM controleaza Slimnicul la dezinfectanti si Arpasul la somnic!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus