Duminică,
27.09.2020
Parțial Noros
Acum
11°C

80 de intervenții ale pompierilor sibieni, în două zile: incendii și cazuri medicale – FOTO

16 Septembrie 2020 11:27

80 de intervenții ale pompierilor sibieni, în două zile: incendii și cazuri medicale – FOTO

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au răspuns, în ultimele 48 de ore, la 80 de solicitări venite pe numărul de urgență 112. Majoritatea au fost cazuri medicale, dar au intervenit și la două incendii și un accident rutier.

Potrivit reprezentanților ISU, ieri dimineață, în jurul orei 8:30, pompierii militari ai Secției de pompieri Mediaș au intervenit la ieșirea din localitatea Dumbrăveni spre Viișoara pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la compartimentul motor al unui autoturism, fără victime. Au ars mase plastice din compartimentul motor în proporție de 40%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

În aceeași zi, în jurul orei 17:15, pompierii militari ai Stației de pompieri Agnita au fost solicitați să intervină pe DJ 106D, comuna Bârghiș, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la una din anvelopele unui autocamion ca urmare a frecării pe carosabil. S-a intervenit prompt pentru stingerea și răcirea anvelopei, fără victime, arată slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Vizualizari: 562

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus