Duminică,
17.10.2021
Innorat
Acum
10°C

Actualizare Incendiu de vegetație uscată pe dealul Gușteriței. Au ars peste 35 de hectare

Actualizare Incendiu de vegetație uscată pe dealul Gușteriței. Au ars peste 35 de hectare

 

Actualizare Cu puțin timp în urmă pompierii au lichidat incendiul, anunță reprezentanții ISU Sibiu. Au ars peste 35 de hectare de vegetație uscată și resturi vegetale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis în spații deschise fără respectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Știre inițială. Pompierii sibieni intervin miercuri pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit miercuri, pe dealul Gușteriței, intervenție îngreunată de vânt.

14 pompieri militari încearcă localizarea și stingerea incendiului care se manifestă sub formă de focare pe o suprafață de aproximativ 7ha, transmit reprezentanții ISU Sibiu. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o autospecială de serviciu se află la locul intervenției.

"Intervenția  pompierilor militari sibieni este îngreunată de condițiile de vânt existente. Aceștia intervin pentru localizarea și stingerea incendiului care se manifestă sub formă de focare pe o suprafață de aproximativ 7 ha. Intervenția se află în dinamică," transmit reprezentanții ISU Sibiu.

foto arhivă/ISU Sibiu

Comentarii

1 comentarii

Mircea S

Acum 1 an

Avem 35 de hectare arse si 0 vinovati. Este o invitatie la a ne curata terenurile incendiindu-le.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus