Marţi,
22.09.2020
Partial Noros
Acum
23°C

Iohannis despre alegerile locale: dragi români, mergeţi la vot şi puneţi ştampila pe candidaţii care pot aduce o schimbare în bine

16 Septembrie 2020 18:54

Iohannis despre alegerile locale: dragi români, mergeţi la vot şi puneţi ştampila pe candidaţii care pot aduce o schimbare în bine

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că alegerile locale din 27 septembrie sunt "esenţiale" şi i-a îndemnat pe cetăţeni să nu îi lase pe alţii să decidă în locul lor.

"Pe 27 septembrie mergem la urne să îi alegem pe cei care vor conduce în următorii patru ani comunităţile locale. Votul nostru decide cum se vor schimba localităţile în care trăim. Dragi români, mergeţi la vot şi puneţi ştampila pe candidaţii care pot aduce o schimbare în bine! Aceste alegeri sunt esenţiale, pentru că rezultatul lor va face o diferenţă în viaţa voastră de zi cu zi, de la probleme de trafic la cum vor arăta şcolile şi spitalele. De aceea, nu îi lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru", a afirmat şeful statului, citat de Agerpres, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, el s-a adresat şi candidaţilor în aceste alegeri: "Chiar dacă această campanie electorală este diferită, folosiţi toate mijloacele de comunicare pentru a vă prezenta proiectele românilor! Oamenii aşteaptă soluţii şi propuneri concrete, nu atacuri sterile. Practicile învechite, toxice, de a se încerca acoperirea unor administraţii locale dezastruoase cu subiecte inventate, cu teme parazitare, trebuie să rămână de domeniul trecutului".

Iohannis a evidenţiat că "lupta politică este, în primul rând, o luptă de proiecte pentru comunităţi". 

Comentarii

1 comentarii

John Doe

Acum 5 zile

Asa sa fie! Sper ca "echipa Astrid" sa devina istorie dupa alegerile astea. Este nevoie de un primar nou cu o echipa noua in spate, cu viziune pe termen lung.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus