Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Locuitorii din Slimnic nu mai sunt obligați să poarte mască în spațiile deschise

Locuitorii din Slimnic nu mai sunt obligați să poarte mască în spațiile deschise

Locuitorii din Slimnic nu mai sunt obligați să poarte mască în spațiile deschise de pe raza localității. Măsura va intra în vigoare de sâmbătă, 19 septembrie, orele 00:00, anunță autoritățile. Decizia a fost luată astăzi, 18 septembrie, prin Hotărârea nr 41/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu. Astfel, purtarea măștii în toate spațiile deschise de pe raza localității Slimnic nu va mai fi obligatorie. Cu toate acestea, autoritățile recomandă în continuare tuturor cetățenilor să respecte măsurile de prevenire și limitare a răspândirii SARS CoV-2 pentru protejarea sănătății și pentru a nu crește numărul de îmbolnăviri în comunitate și impunerea de noi restricții.

Măsura de purtare obligatorie a măștii în spațiile deschise din localitate a fost impusă în contextul pandemiei de COVID-19 și a avut aplicativitate pe perioada a 14 zile. Pentru că această perioadă a trecut, iar numărul de persoane infectate cu noul coronavirus a scăzut, purtarea măștii în spațiile deschise nu mai este obligatorie.

 

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus