Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
5°C

PSD Sibiu: Transformăm județul Sibiu în principalul pol turistic din România

18 Septembrie 2020 11:15

PSD Sibiu: Transformăm județul Sibiu în principalul pol turistic din România

Stațiunile Bâlea și Păltiniș, precum și celelalte două stațiuni balneoclimaterice din județ, Ocna Sibiului și Bazna, trebuie dezvoltate prin proiecte punctuale, astfel încât să devină atractive pentru turiști 365 de zile pe an. La Păltiniș, de exemplu, trebuie implementate proiecte care să vizeze construirea unui spa și a unei baze de tratament, a unei pârtii pentru sanie de vară, a unui parc de aventură și alte facilități pentru turiști.

  • La Bâlea, în plus față de Păltiniș, trebuie construită o pârtie de schi.
  • La Ocna Sibiului, pe terenul primăriei, situat în imediata vecinătate a lacurilor, trebuie construit un centru Welness-Spa, astfel încât turiștii să se bucure de binefacerile acestei stațiuni balneoclimaterice indiferent de sezon.

”Din păcate, nici Consiliul Județean și nici Primăria Sibiu nu au depus la Ministerul Turismului niciun proiect pentru a putea fi finanțat cu bani de la minister, așa cum au făcut autoritățile din Harghita, de exemplu. Ministerul Turismului are în atribuții doar finanțarea proiectelor depuse de autoritățile locale. Oricât am insistat pe lângă Consilul Județean și pe lângă Primăria Sibiu, la minister au ajuns doar două proiecte - Construcția bazei Salvamont Păltiniș și Dezvoltarea Stațiunii Ocna Sibiului - pe care le-am semnat și finanțat.

În calitate de președinte al Consiliului Județean, împreună cu echipa social-democrată, vom transforma județul Sibiu în principalul pol turistic din România”, a declarat Bogdan Trif.

 

Vizualizari: 632

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus