Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
4°C

Opozantul rus Alexei Navalnîi a postat o fotografie pe Instagram în care arată cum decurge recuperarea lui

19 Septembrie 2020 19:06

Opozantul rus Alexei Navalnîi a postat o fotografie pe Instagram în care arată cum decurge recuperarea lui

Opozantul rus Alexei Navalnîi s-a recuperat parțial în urma otrăvirii sale cu substanța noviciok și a postat o fotografie în care apare mergând în picioare pe treptele spitalului Charite din Berlin, scriu cei de la DIGI 24.

Navalnîi poate fi văzut coborând scările în fotografia publicată pe contul său de Instagram, sâmbătă, la cinci zile după ce spitalul Charite din Berlin la care este internat a anunțat că nu mai este nevoie de ventilație artificială pentru el și că poate respira singur.

Navalnîi, principalul adversar al președintelui rus, Vladimir Putin, s-a simțit rău în timpul unui zbor din Siberia și a ajuns în stare extrem de gravă la spital. Ulterior a fost transferat la Berlin. Laboratoare medicale din trei țări au arătat că opozantul rus a fost otrăvit cu agentul neurotoxic noviciok.

„Să vă arăt cum decurge recuperarea mea. Este un drum clar, însă unul lung”, a scris Alexei Navalnîi pe Instagram. El a mai spus că încă nu își poate folosi telefonul și că are dificultăți în a își turna apă într-un pahar sau în a urca stările pentru că îi tremură picioarele.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus