Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Investiție de două milioane de euro: se deschide centrul SPA Aria Măgura. Bazin de înot, SPA, sală de sport și servicii de recuperare pentru sibieni

Investiție de două milioane de euro: se deschide centrul SPA Aria Măgura. Bazin de înot, SPA, sală de sport și servicii de recuperare pentru sibieni

Reprezentanții primăriei Cisnădiei anunță că mâine, 24 iunie, se deschide centrul Spa Aria Măgura, loc în care sibieniii  se vor putea bucura de un bazin de înot, SPA,  sală de sport și terasă exterioară, dar și de servicii de recuperare și relaxare. Investiția depășește două milioane de euro, iar  Noul Spa este construit pe un teren cu o suprafață totală de 3.500 de metri pătrați.

„Dupã o perioadã dificilã, în care orașul nostru s-a aflat în carantinã, iatã cã rata infectãrii a scãzut simțitor și, spre marea noastrã bucurie, lucrurile au intrat pe fãgașul normal. Indiscutabil, principalul merit pentru aceastã depãșire a crizei sanitare locale îl aveți dumneavoastrã, locuitorii orașului care ați înțeles sã respectați mãsurile respective, atât pentru binele personal, al familiei, cât și pentru binele comunitãții. Mulțumesc public locuitorilor pentru spiritul civic de care au dat dovadã, pentru înțelegere și responsabilitatea manifestatã într-o perioadã grea”, transmite Gheorghe Huja, primarul orașuluI Cisnădie, într-un comunicat de presă.

Inaugurarea centrului are loc mâine, 24 iunie, iar micuților li se pregătesc mai multe surprize printre care o zonă special amenajată pentru ei, în aer liber.

„Evenimentul de mâine, de la ora 12, va fi marcat de o serie de surprize pentru dumneavostră, în special pentru cei mici, cărora le-am pregatit o zona de distracție, în aer liber. Cu aceeași ocazie vom pune pe harta COMPLEXUL MĂGURA – un spațiu al cisnădienilor în care adunăm laolaltă facilități pentru toate vârstele, preocupările și categoriile sociale. COMPLEXUL MĂGURA va fi de acum singurul spațiu din județul Sibiu care poate oferi terenuri de sport, promenade, ștrand și ultimul (dar nu cel din urmă), centrul de sănătate ARIA MĂGURA”, explică primarul din Cinsădie.

Noul Spa include un bazin semi-olimpic, cu o lățime de 13 metri (asigurandu-se astfel 6 culoare de inot la standard competitional) și o lungime de 25 de metri, sală de fitness, saună, sală de masaj și loc de joacă pentru copii și se află  pe strada Măgurii nr. 200 (la ieșirea înspre Cisnădioara).

„Aceastã investiție nu este una bazatã doar pe rentabilitatea economica. Când am gândit și pus în aplicare acest proiect, am dorit sã le oferim cisnãdienilor și turiștilor un spațiu de menținere și remediere a stării de sănătate, de relaxare, amenajat la standarde înalte și nu am privit acest Complex ca pe o afacere. Cisnãdia e un oraș cu multe oportunitãți de petrecere a timpului liber, iar acest Centru SPA vine sã completeze oferta variatã a spațiilor de relaxare.

Am găsit în CENTRUL ARIA, partenerul comunității cisnădiene, care va asigura funcționarea centrului ARIA MĂGURA, respectând cele mai înalte exigențe în domeniul serviciilor de sănătate și wellness, drept pentru care le mulțumesc și le urez “Bine ați venit” și mult succes”, mai spune Gheorghe Huja.

Programul centrului ARIA MĂGURA va fi, începând cu 25 iunie 2021: zilnic de la 08 la 21. Serviciile și prețurile le puteți găsi accesând https://www.aria.com.ro/ARIA-magura.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

John doe

Acum 1 lună

De cand reuseste huja sa formuleze propozitii atat de complexe? :))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus