Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un tânăr este cercetat penal, pentru că a fost prins tăind copaci

Un tânăr este cercetat penal, pentru că a fost prins tăind copaci

Un bărbat de 32 de ani este cercetat penal după ce a fost prins în flagrant, în timp ce tăia arbori, pe raza localității Metiș.

Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita aflați în patrulare pe raza localității Metiș, au observat sâmbătă, în jurul orei 14, în zona pășunatului împădurit al localității, un bărbat care părea să taie arbori. Autoritățile au identificat un localnic în vârstă de 32 de ani, care tăiase 5 cioate, de esență frasin și salcâm și 1,1 mc material lemnos rezultat în urma tăierii ilegale. Materialul lemnos a fost ridicat și predat în custodia pădurarului din cadrul O.S. Agnita, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori, faptă prevăzută și pedepsită de art. 107 din Legea nr. 46/2008.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

2 Cents

Acum 3 ani

Foarte bine ca prindem faptasii gainariilor. Dar ma intreb ce facem cu cei care "ne lucreaza padurile in stil en-gros"? Pe aia ii mai intreaba cineva de sanatate? Si cand zic asta, o zic la modul figurativ, nu cum fac unii reprezentanti oficiali care se au bine cu jupanii padurilor
Raspunde

Unu Doi

Acum 3 ani

Păi cabanele din jurul Sibiului cu ce lemn crezi că s-au făcut? ...evident întreb retoric. -)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus