Miercuri,
21.10.2020
Innorat
Acum
9°C

Centru școlar închis în Sibiu. O profesoară infectată cu COVID a venit două zile la cursuri

22 Septembrie 2020 13:09

Centru școlar închis în Sibiu. O profesoară infectată cu COVID a venit două zile la cursuri

Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 2 din Sibiu și-a sistat activitatea, după ce o profesoară a fost confirmată cu infecție cu noul coronavirus. 

Potrivit conducerii centrului, cadrul didactic depistat cu COVID-19 a venit la școală două zile la rând și a intrat în contact cu câteva zeci de elevi. Totuși, având în vedere faptul că atât profesoara cât și elevii au purtat viziere și măști pe toată durata programului, Nicoleta Nan speră să nu fi fost răspândit virusul.

„Din păcate, da, am sistat activitatea. Eram foarte pregătiți, dar o doamnă profesoară a fost depistată pozitiv. A intrat la ore în două zile, la vreo șase-șapte clase, era și de serviciu – aproximativ 30-40 de copii erau la clasele unde predă dânsa, dar a intrat în contact cu tot ciclul 2. A fost demarată o anchetă epidemiologică, iar doamna stă în izolare, acasă. Noi am trecut pe scenariul roșu, cu învățământ online și așteptăm să ne contacteze Direcția de Sănătate Publică. Important este să nu mai apară cazuri. Doamna a fost în permanență cu mască, vizieră și noi la fel, copiii de asemenea”, spune Nicoleta Nan, directoarea centrului.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis astăzi suspendarea cursurilor la o grădiniță și câteva școli din Sibiu, în contextul pandemiei de coronavirus. Citește și Cursuri suspendate la o grădiniță și câteva școli din Sibiu

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus