Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

La pariuri lupta pentru primăria Sibiu este tranșată. Câștigător clar

La pariuri lupta pentru primăria Sibiu este tranșată. Câștigător clar

În vreme ca candidații au intrat pe ultima sută de metri a campaniei electorale, casele de pariuri încearcă să-i atragă pe jucători cu oferte tot mai variate, incluzând recent și posibilitatea de a paria pe candidați.

Lupta politică din Sibiu nu pare să prezinte interes crescut pentru multe case de pariuri, așa cum se întâmplă cu alte orașe mari, iar cotele oferite candidaților la Primăria Sibiu par să vorbească de la sine. Din acest punct de vedere lupta pentru fotoliul de primar al Sibiu pare tranșată deja.

Superbet vede în actualul primar al Sibiului, Astrid Fodor, un câștigător clar. Cota oferită lui Astrid Fodor este de doar 1.03, ceea ce înseamnă că cine pariază un leu pe actualul primar câștigă doar trei bani, victoria fiind sigură pentru candidatul FDGR.

Candidatul PNL pentru Primăria Sibiu, Adrian Bibu, primește la pariuri o cotă de 7.00, în cazul lui victoria fiind văzută ca o mare surpriză în alegeri.

Mai departe, pe locul trei în funcție de cotele oferite la pariuri se află candidatul USR Plus, Raul Apostoiu, care primește cota de 10.00.

Pentru ceilalți candidați, Cătălin Stanciu de la PSD și Horațiu Marin de la ALDE, cotele oferite în eventualitatea unui victorii la primărie sunt aproape ridicole, de 50.00 pentru Cătălin Stanciu și 100.00 pentru Horațiu Marin.

Candidații pentru Consiliul Județean Sibiu nu apar în ofertele caselor de pariuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 9732

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Bolovanul Norocos

Acum 3 ani

Daca si Bibu.....acest neica nimeni si bun de nimic mai ajunge primar, apoi suntem de toata jena. Cel mai slab om, sluga a clanurilor PNL Bucuresti....somn usor, Sibieni, daca sunteti atat de prosti. Da sa speram ca o manipulare si la aceste pariuri...doar firmele respective, tot la Bucuresti isi au cloaca.. pardon, sediul.
Raspunde

@ Bolovanul Norocos

Acum 3 ani

Ti-ai ales un pseudonim perfect!Nimic nu putea reprezenta mai bine gandirea si rautatea ta!Iar ca sa-ti dovedesti marea "inteligenta",te-ai ascuns dupa lemne si ai lovit din nou!Norocul nostru,insa,este faptul ca nu te crede mai nimeni!
Raspunde

Bubi Box

Acum 3 ani

Acest Bibu e chintesenta a ceea ce reprezinta PNL.... oameni seci si destul de incompetenti.
Raspunde

Cosmin Lemne

Acum 3 ani

Bibu, fii grăjdarul Sibiului.... du-te la oi. Da fa antrenament inainte, ca nici aia nu-i simplu.
Raspunde

Leonard Lomotă

Acum 3 ani

Municipiul Sibiu merită un primar competent cacsi Domnul Presedinte Klaus Johannis. De abia astept să se întoarcă Președintele nostru la Sibiu. Atunci nu o să mai danseze soarecii pe masă...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus