Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Galeria lui FC Hermannstadt, război cu conducerea clubului: ”Nu acceptăm asocierea cu cel mai grețos personaj din fotbalul românesc”

Galeria lui FC Hermannstadt, război cu conducerea clubului: ”Nu acceptăm asocierea cu cel mai grețos personaj din fotbalul românesc”

D'acii 2017 Sibiu, galeria echipei FC Hermannstadt, se disociază de conducerea clubului, după ce doi jucători au fost împrumutați la FCSB pentru jocul din această seară cu Slovan Liberec. ” D'acii 2017 Sibiu nu acceptă asocierea clubului FC Hermannstadt cu cel mai grețos personaj din fotbalul românesc. (...) Astăzi, clubul și orașul nostru au fost terfelite de anumite personaje dubioase ce doresc reînființarea cooperativei. (...) Considerăm că decizia de a ajuta cel mai mare cancer al fotbalului românesc este penibilă și jignitoare pentru SIBIU. În seara aceasta, sibienii cu demnitate și coloană vertebrală susțin Slovan Liberec!”, au anunțat suporterii pe pagina de facebook a galeriei.

Suporterii au legat de gardul stadionului un banner de protest la adresa clubului. ”La primul apel ați răspuns: prezent! Sibiul nu este satelitul unui cioban infect!”, au scris suporterii sibieni.

Karanovic s-a accidentat, Caiado a jucat tot meciul

Jucătorii Goran Karanovic şi David Caiado au fost împrumutați de FC Hermannstadt la FCSB, pentru a completa lista minimă de jucători a echipei bucureștene, necesară disputării meciului pentru calificarea în play-off-ul Europa League, cu Slovan Liberec. Cei doi au fost titulari în meciul din această seară, însă nu au reușit să-I ajute foarte mult pe bucureșteni. Dacă Karanovic a ieșit încă din minutul 10, după ce s-a accidentat, Caiado a jucat tot meciul, însă fără mai realizări. „Toate cluburile ar trebui să facă un efort şi să ajute fotbalul românesc. Caiado şi Karanovic sunt în drum spre Bucureşti. Dimineaţă vor face din nou testul COVID-19. Cluburile s-au pus de acord. Vor fi împrumutați pe şase luni cu opțiune de aducere înapoi la club, dacă Steaua nu se califică! Putem să mai oferim şi alţi jucători. Şi asta aş face-o pentru orice alt club. Toată lumea o să fie mulțumită la nivel financiar. Gigi Becali ştie să se revanşeze când primeşte ajutor. Se pot întoarce oricând până la finalul perioadei de transfer. Pot rămâne sau se pot întoarce, depinde de cum se înţeleg ei. Dacă Steaua se califică, e normal ca ei să continue”, a declarat Anamaria Prodan la TV Telekom Sport, anunțând cele două împrumuturi.

FCSB a pierdut meciul din această seară cu Slovan Liberec cu 2-0. Bucureștenii au jucat peste 80 de minute cu un jucător mai puțin, după ce Cana a fost eliminat de arbitru în minutul 10.

 

 

Vizualizari: 8399

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Raul Vestemean

Acum 4 luni

Exact cum sibienii adevarati nu sustin fece hermanshidt, o inventie ciudata menita sa ne arate ca nimicul poate fi campion fara mari eforturi. Multumim pentru revelatie!

Raspunde

Oigo Kukuruku

Acum 4 luni

ciocu mic, fecesebistule. muta-te la bucale daca ii iubesti asa mult.
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 4 luni

Intrebare pentru Primaria Sibiu - Stadionul Municipal mai are paza sau pot orice dobitoci sa patrunda in el si sa afiseze orice porcarie ? Ca poate maine alti tampiti pot intra si afisa banere cu politicieni locali.

Raspunde

Kokos Kokos

Acum 4 luni

Si care-i problema daca afiseaza bannere cu politicieni locali?Sunt cumva niste sfinti ?
Raspunde

Cosmin Codru

Acum 4 luni

Ar trebui sa nu acceptat nici importurile de jucatori din lumea a 3-a, pe banii bugetului local, in contul unei echipe private, cu niste tepari de la Bucuresti in frunte. Ar trebui desfiintate echipele astea de supt bani din buget.... ma face sa cred ca ele exista doar pentru ca mafiile sa spele niste bani, cumva.
Raspunde

Teofan Zacuscă

Acum 3 luni

Dar de de sa jigneasca ciobanii, asociind denumirea lor, cu un asemenea individ ?....Ciobanii sunt oameni muncitori, nu niste tepari nenorociti care fac trafic de persoane pe banii bugetului local, maram ca sa joace fotbal....aha. Sa se mute slutii la Bucuresti la loc....si nu stiu ce cauta primaria sa dea bani unei asemenea echipe cu asemenea personaje !!! Chiar nu mai sunt probleme de rezolvat cu banii aia, in oras si trebuie sa cotizam la niste asemenea giboni ?!?!?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus