Joi,
22.10.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Campanie electorală încheiată cu două dosare penale

25 Septembrie 2020 12:28

Campanie electorală încheiată cu două dosare penale

Tălmaciu și Chirpăr sunt localitățile în care, în urma reclamațiilor, s-au deschis dosare penale pentru infracțiuni comise în timpul campaniei electorale. ”La nivelul județului Sibiu, de la începutul campaniei electorale au fost înregistrate două sesizări care fac obiectul a două dosare penale, cercetările fiind desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor. Faptele care fac obiectul acestora s-ar fi produs în localitățile Tălmaciu, respectiv Săsăuș (Chirpăr). În ambele dosare, cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului, iar în această fază a anchetei nu vă putem pune la dispoziție informații suplimentare”, anunță IPJ Sibiu.

Cazul de la Tălmaciu este cel sesizat de prefectul Mircea Crețu, în care unul dintre candidați a fost acuzat de cetățeni că se folosește de împărțirea ajutoarelor primite de la Uniunea Europeană pentru a-și promova imaginea.

 

Vizualizari: 1310

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus