Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-6°C

Vot în 27 septembrie. PNL e singura opțiune solidă, pe termen lung

Vot în 27 septembrie. PNL e singura opțiune solidă, pe termen lung

În 27 septembrie, românii au o alegere simplă și clară, trebuie să aleagă între dezvoltarea comunităților locale și investiții - modelul PNL - sau consumul nesăbuit - PSD.

Daniela Cîmpean a deblocat investițiile din județ

În 27 septembrie, sibienii au alternativa unui om care a schimbat complet strategia județului și s-a axat pe fonduri nerambursabile, pe proiecte îndrăznețe, dar clare. Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu este omul care își asumă, însă după elaborarea unui plan, a unei strategii. "Eu cred ca toate autoritățile profesioniste care îi respectă pe locuitori vor iniția astfel de proiecte, pe modelul Sibiului. Misiunea noastră, a Guvernului României, este să le fim alături, să dezvoltăm ceea ce ar fi trebuit să creeze guvernele dinaintea noastră, anume parteneriate solide, oneste și concrete cu primăriile și consiliile județene care au inițiativă, care muncesc pentru oameni. Consiliul Județean Sibiu, Primăria Mediaș, multe alte primării din județul Sibiu au înțeles căacum au ocazia de a demonstra viziune. Acum, când avem un guvern care sprijină actul administrativ de performanță, pus cu adevărat în slujba oamenilor!", spune Raluca Turcan, vicepremierul României.

Adrian Bibu – un candidat energic, apropiat de sibieni

Modelul de a face politică al liberalilor a putut fi văzut și în campania desfășurată de candidatul PNL la Primăria Municipiului Sibiu, Adrian Bibu. Cu un plan bine conturat, cu preocupară față de opiniile oamenilor, cu un set de proiecte clare și cu o energie fulminantă. ”Modul în care colegul meu, Adrian Bibuşi-a construit platforma politică şi administrativă, în urma mesajelor primite de la sibieni îl aduc în situaţia de a fi un candidat deja cunoscut şi apropiat de sibieni. (...) Felul în care vede Adrian BibuSibiul de mâine, hotărârea cu care spune că da, se poate și mai mult, dar și mai bine sunt reprezentative pentru o generație a cărei intrare în politică o așteptam și pe care o susțin cu tărie”, spune Raluca Turcan.

Guvernul PNL - partenerul pentru dezvoltare al comunităților locale

În câteva luni de guvernare PNL, România a redevenit o țară europeană a cărei voce este auzită la Bruxelles. Președintele Klaus Iohannis a negociat o sumă record, de aprox. 80 de miliarde de euro pentru România, iar proiectele care ar fi putut pierde finanța-rea nerambursabilă au fost renegociate și puse în practică. România are o șansă să se dezvolte prin fonduri europene – nu irosi această șansă. Alege echipa PNL.

Guvernul Orban este astăzi aliatul si partenerul pentru dezvoltare al comunităților locale de pretutindeni, după ce guvernele pesediste au fost pentru ele o pacoste: a fost corectată măsura prin care pesediștii tăiaseră fondurile cuvenite administrațiilor locale, transportul local gratuit pentru toți elevii a fost reinstituit, a fost majorată semnificativ suma destinată investițiilor locale, și, nu în ultimul rând, proiectele de infrastructura rutieră si feroviară de interes local, realizate cu fonduri europene, sunt acum în atribuțiile autorităților locale, o adevărată descentralizare în administrația României de după 89.

Un vot responsabil

Votează responsabil, alegerile nu se mai pot repeta, iar localitatea ta poate pierde șansa dezvoltării pentru încă 4 ani. În plus, nu există la alegerile locale șansa a doua, șansa turului doi. Votul pentru primari se dă o singură dată, iar votul pierdut al celor care vor sta acasă va cântări enorm. 

Votează responsabil, poartă mască, poartă mănuși, respectă distanța – dar nu lăsa ziua votului să treacă pe lângă tine

Biroul de presă al PNL Sibiu

Vizualizari: 1433

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus