Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

FOTO Dosar de contrabandă la Sibiu: 5.705 litri alcool și 3.360 de țigări

FOTO Dosar de contrabandă la Sibiu: 5.705 litri alcool și 3.360 de țigări

Un bărbat de 60 de ani din județul Timiș și un altul de 53 de ani din Satu Mare au fost reținuți de polițiștii sibieni pentru contrabandă de alcool și țigări. Ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și cu sprijinul I.P.J. Satu Mare și I.P.J. Timiș, au efectuat opt percheziții domiciliare în județele Sibiu, Satu Mare și Timiș, într-un dosar de contrabandă cu alcool și țigări. Potrivit polițiștilor sibieni, mai multe persoane fizice dețineau și comercializau alcool etilic provenit din contrabandă, fără calcularea și achitarea taxelor, impozitelor și accizelor datorate bugetului de stat. ”Cu ocazia perchezițiilor desfășurate în cursul zilei de ieri pe raza celor trei județe amintite, polițiștii au identificat și ridicat în vederea confiscării sumele de 50.000 de lei și 1.110 euro, cantitatea de 5.705 litri alcool și 3.360 de țigarete. În urma acțiunilor desfășurate, au fost puse în aplicare mandate de aducere față de 6 persoane, care au fost audiate cu privire la cauza penală”, anunță IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni au aplicat măsura reținerii 24 de ore față de 2 persoane. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, din jud. Timiș, respectiv un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Satu Mare. Cei doi au fost  încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1587

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Toma Toma

Acum 3 ani

Trebuie sa aplaudam?Sau sa ne miram?Toata lumea stie(care vrea sa stie!) ca alcoolul bun si ieftin de contrabanda vine din Serbia iar tigarile de contrabanda din Ucraina!Daca politia corecta si intrasigenta(cum ,bineinteles este politia romana!) doreste,poate pune mana pe faptasi oricand,nu numai inaintea unor evenimente majore!Sa fie oare o coincidenta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus