Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Poliția cercetează o presupusă fraudă electorală. Este vizată secția 3

Poliția cercetează o presupusă fraudă electorală. Este vizată secția 3

Polițiștii sibieni anchetează o presupusă fraudă electorală la secția de votare nr. 3 din Sibiu, unde s-a semnalat faptul că la ora șapte, când s-a deschis votul erau deja buletine de vot în urnă. ”Se fac cercetări, nu putem nici confirma, dar nici infirma o presupusă fraudă electorală în Sibiu. A fost sesizat IPJ Sibiu poliția cercetează această situație”, a declarat Iuliana Orza, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Județean Sibiu. Poliția confirmă la această oră doar că se fac cercetări la această secție de votare.

Secția de votare nr. 3 din municipiul Sibiu este organizată în cadrul Școlii nr. 10, fiind aici înscriși pe liste 1.500 de persoane. Până la această oră, aici au votat 176 de persoane aflate pe listele permanente, șapte pe liste suplimentare și 37 pe liste complementare. Prezența la vot. La ora 12.48 era de 11,90%.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2197

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Toma Toma

Acum 2 ani

Oare membrii comisiei electorale de la sectia 3 unde au votat?Sau unde si-au depus buletinele de vot,in ce urne?Intreb,nu dau cu parul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus