Duminică,
17.01.2021
Parțial Noros
Acum
-7°C

Raluca Turcan, după ce a votat: ”Sunt comunități întregi care au fost ținute în sărăcie”

Raluca Turcan, după ce a votat: ”Sunt comunități întregi care au fost ținute în sărăcie”

Vicepremierul Raluca Turcan a votat, duminică, în Sibiu, și a declarat că în România există diferențe uriașe între comunități, iar unele au fost ținute în sărăcie ca să poată fi manipulate mai ușor.

„Am votat încercând să ofer Sibiului și județului oamenii potriviți pentru un parcurs european și cât mai prosper pentru fiecare locuitor. Sunt oamenii potriviți pentru Sibiul viitorului. Uitându-mă în țară îmi dau seama că nu ne mai permitem experiențe. Sunt comunități întregi care au fost ținute în sărăcie doar pentru ca oamenii aflați la decizie îi puteau manipula mai ușor. Acolo trebuie făcuta o schimbare. Extistă o diferență uriață între comunitățile din Romînia și cei care au fost ținuti în săracie să înțeleagă că se poate aducând oameni buni la decizie, să creeze condiții mai bune și să crească calitatea vieții”, a spus Turcan.

Ea a precizat că nu toți candidații sunt la fel, și că sunt oameni care pot să schimbe comunitățile.

Vizualizari: 1875

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Leonard Lomotă

Acum 3 luni

Bună ziua Chiar nu aveți bun simț Doamnă Turcan. Fiirma la care sunteți actionara are în dotare mături. În secolul al 21 lea Municipiul Sibiu, Municipiul Bunelor Maniere, Capitala Culturală Europeană, Capitala Gastronomiei si alte titluri de capitală curățenia stradală se face cu mături. Doamnă Turcan accesați fonduri europene si dotați compania la care sunteți acționar cu utilaje de ultimă oră. Mături doamna turcan? Atât merită Sibiul. Mi-aduc aminte, luna trecută am trecut pe lângă o angajată a firmei de salubrizare pe care o conduceți, mătura strada si trotuarul cu mături din nuiele. Este posibil asa CEVA? Cine se ocupă de curățenia acestui Municipiu ? Cine ? Fiecare Cartier al acestui Municipiu trebuie să aibe un utilaj de spălat stradal , trebuie să aibe în dotare tunurile de praf cele de absorbție. În centrul Sibiului am văzut un astfel de utilaj. De ce doar în CENTRU ? Fiecare CARTIER AL MUNICIPIULUI SIBIU trebuie dotat cu utilaje de ultimă generație.

Raspunde

Dan2 Cp

Acum 3 luni

cine se mai uita in gura lui raluka de botoshani pdl base nutzi acum in sibiu politruc de pnl sa voteze cu ea
Raspunde

Raluca Soma

Acum 3 luni

Turcana asta are un tupeu fantastic. Dupa ce si-o bagat firma de gunoieri, Soma pe gatul sibienilor, ne face morala !!! Du-te tanti la Moldova si lasa-ne cu PNL-ul tau cu tot. Practic, urmatorul PSD.... o sa iesim in strada sa strigam PNL ultima mizerie si ciuma galbena, cat de curand.
Raspunde

Johann Mayer

Acum 3 luni

Du-te la tine in Moldova. Oaie Țurcana!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus