Sâmbătă,
24.10.2020
Ploi Scurte
Acum
13°C

Iohannis: pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv

28 Septembrie 2020 18:43

Iohannis: pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv

Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv, a afirmat, luni, preşedintele Klaus Iohannis şi a îndemnat partidele democratice "să continue dialogul".

"Votul de ieri a reprezentat, totodată, și un vot de blam la adresa minciunii, dezinformării, stagnării și incompetenței ridicate timp de decenii la nivelul de politici de stat de către PSD, care a pierdut ieri inclusiv acolo unde mulți baroni pesediști se credeau invincibili. Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv. Victoria dreptei la alegerile locale este una deosebit de importantă, fără precedent, dar este doar o victorie de etapă. Încurajez partidele democratice să continue dialogul, pentru a oferi românilor încredere în perspectiva unei echipe de guvernare solide, responsabile, cu soluții pentru dezvoltarea României," a spus președintele, într-o declarație de presă. 

Iohannis a spus că este nevoie de o nouă majoritate parlamentară care să impună rapid reforme legislative, inclusiv alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

"Dragi români, mai avem un pas pentru a încheia acest val de schimbare. Victoria de la locale trebuie confirmată la alegerile din decembrie, când majoritatea toxică ce a acaparat Parlamentul va putea fi oprită prin votul cetățenilor să mai producă daune ireparabile. Doar în acel moment vom avea toate premisele care să permită României să se modernizeze cu adevărat.

Avem mare nevoie de o nouă majoritate credibilă, care să impună rapid reformele legislative atât de așteptate și de necesare. Printre acestea se numără și modificarea legii care să asigure din nou alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Este un pas esențial pentru a garanta în perspectiva alegerilor din următorul ciclu electoral o mai mare legitimitate celor care vor administra orașele și comunele timp de 4 ani", a declarat Iohannis.

Vizualizari: 989

Comentarii

3 comentarii

2 Cents

Acum 3 săptămâni

Pentru ca Romania sa se modernizeze trebuie sa dispara de pe scena politica urmasii nomenclaturistilor si securistilor de pe vremuri. In plus trebuie sa dispara si toti "baietii smecheri", tunarii afacerilor cu statul si toti politicienii care fac posibile capusarile bugetare si licitatiile trucate. Pe langa cei enumerati ar trebui sa mai dispara si toti nepotii/rudele celor enumerati pana acum care freaca menta pe posturi bine platite. Cand toti acestia vor fi disparut (cand vor zbura porcii), ei bine, atunci in toate partidele vor fi disparut cam tot ce vedem acum in varf.
Raspunde

Teofan Zacuscă

Acum 3 săptămâni

E corect afirmatia lui Iohannis, dar asta nu ineamna ca trebuie sa inceapa epoca PSD-ului galben ! Sa nu uitam ca domnul Varujan Vozganian sau Tariceanu, au furat miliarde, fiind in PNL, nu in PSD ! Iar astia sunt doar doua exemple sonore. Oare cum o fi reusit sa indese doamna Turcan pe gatul sibienilor, firma SOMA, tocmai de la Bacau ? Prin "licitatie corecta" ? Ma tem ca PNL, e doar un PSD vopsit in galben.
Raspunde

Peter Pann

Acum 3 săptămâni

Iohannis inca nu si-o dat seama ca PNL lucreaza in tandem cu PSD pentru delapidarea bugetului. Studiati cazurile de coruptie din PNL, cel mai sonor fiind Tariceanu, dar mai sunt multi altii. Studiati si castigarea licitatiei firmei SOMA, in Sibiu, firma venita tocmai de la Bacau, firma doamnei Turcan, PNL. Asa ca, sa nu mai visam, domnule Iohannis, ca PNL e doar un alt PSD. Sa vedeti voi hotii acum, cand au majoritate absoluta in Consiliul Judetean. Vor aparea mai multe SOMA si alte firme de apartament, marca PNL care vor castiga licitatii prin judet...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus