Duminică,
28.02.2021
Parțial Noros
Acum
-1°C

Infecții noi la Tursib. Compania ajunge la 12 cazuri de coronavirus, în total

Infecții noi la Tursib. Compania ajunge la 12 cazuri de coronavirus, în total

Săptămâna trecută în cadrul companiei de transport în comun a Sibiului au fost semnalate trei cazuri noi de coronavirus. În total, până acum 12 angajați ai Tursib au fost infectați.

”La momentul actual, avem trei cazuri active de coronavirus în rândul angajaţilor Tursib. Primul caz a fost înregistrat la începutul săptamănii trecute. Al doilea a apărut la sfărşitul săptămânii trecute, în timp ce salariatul se afla în concediu, iar al treilea caz a fost înregistrat la începutul acestei săptămâni, în timp ce salariatul se afla în izolare la domiciliu, ca urmare a faptului că un membru al familiei sale a fost cosiderat contact direct cu o persoană depistată pozitiv”, explică Raluca Racz, responsabil comunicare și relaţii publice în cadrul Tursib.

Deși numărul cazurilor totale este în creștere, până acum activitatea de transport în comun s-a desfășurat fără probleme majore.

”Începând din luna aprilie 2020 şi până în prezent, în rândul angajaţilor societăţii de transport local SC Tursib SA au fost înregistrate 12 cazuri confirnate de coronavirus. Pentru fiecare caz în parte s-au luat măsurile de izolare la domiciliu a contacţilor direcţi, conform dispoziţiilor DSP. Vă informăm de asemenea că activitatea de transport în comun  nu a fost afectată  de aceste cazuri de coronavirus”, mai explică Raluca Racz, la solicitarea reporterului Turnul Sfatului.

Reprezentanții Tursib spun că de la apariția primului caz și până în present au fost impuse mai multe măsuri clare de prevenire a îmbolnăvirilor, majoritatea cazurilor noi semnalate în rândul angajaților survenind în perioada de concediu sau în afara serviciului. În privinţa măsurilor de prevenţie, încă de la începutul pandemiei, în incinta Tursib s-a instituit obligativitatea purtării măştilor, măsurarea temperaturii salariaţilor, s-au distribuit mănuşi, viziere, dezinfectanţi de suprafeţe precum şi dezinfectanţi pentru mâini.

Vizualizari: 2366

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus