Miercuri,
16.06.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Primăria Ocna a achiziționat 120 de tablete pentru elevi

Primăria Ocna a achiziționat 120 de tablete pentru elevi

Școlile și grădinițele din Ocna Sibiului funcționează, în acest moment, după scenariul verde. Asta înseamnă că elevii și preșcolarii participă la cursuri zilnic (față în față), cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară. Cu toate acestea, primarul din Ocna a decis ca, încă de luna trecută, să achiziționeze 120 de tablete pentru elevi. Acesta dorește să se asigure că, în cazul schimbării acestui scenariu, școlarii vor beneficia de cele necesare pentru a studia în regim online.

„În acest moment, cursurile din toate unitățile de învățământ din Ocna se desfășoară conform scenariului verde. Am achiziționat 120 de tablete în ideea în care, din cauza pandemiei, am putea trece la scenariul galben sau roșu”, explică George Predescu, primarul din  Ocna Sibiului.

Pe lângă aceste tablete cumpărate din banii primăriei, în decursul lunii octombrie alte 120 de tablete vor fi achiziționate, de data aceasta de reprezentanții școlii din localitate. „Luna viitoare școala va achiziționa și ea 120 de tablete. Cu siguranță ne vom descurca în cazul schimbării scenariului”, mai spune primarul George Predescu.

 

 

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus