Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Strada Maramureșului se închide timp de trei zile

Strada Maramureșului se închide timp de trei zile

Operatorul SC Apă Canal SA a finalizat lucrarea de instalare a noii conducte de colectare a apelor pluviale pe strada Maramureșului. Noua conductă are un diametru mai mare, pentru a putea prelua eficient apa de ploaie colectată din întreg cartierul Ștrand, aceasta urmând să fie descărcată în râul Cibin, rezolvându-se astfel problema acumulărilor de apă în cazul ploilor abundente.

Pentru a efectua cuplările la această nouă conductă sunt necesare intervenții în carosabil pe strada Maramureșului și, prin urmare, este necesară închiderea traficului pe această arteră în intervalul vineri, 2 octombrie, ora 12 – duminică, 4 octombrie, ora 20, pe întreaga lungime a străzii, între sensul giratoriu de la intersecția cu șoseaua Alba Iulia până la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir. Menționăm că, în această perioadă, parcarea autovehiculelor pe strada Moldovei și strada Cristian va fi interzisă pentru a fluidiza traficul redirecționat pe aceste trasee, inclusiv circulația autobuzelor. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pentru a evita formarea blocajelor în trafic. 

De asemenea, traseele Tursib numerele 16, 17, 113 și 117 vor fi deviate pe străzile adiacente, iar stațiile de îmbarcare/debarcare din zona afectată se vor modifica. Vă rugăm să consultați site-ul www.tursib.ro pentru detalii referitoare la fiecare traseu și stațiile de autobuz care vor fi utilizate. De asemenea, Tursib va afișa în stațiile afectate modificările traseele respective, pentru informarea călătorilor.  

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing 

Primăria Municipiului Sibiu

Comentarii

1 comentarii

Un Sibian

Acum 1 an

ca au facut strada praf stim ca trecem pe acolo zilnic...ar fi fost interesant sa anuntati ca toata strada se frezeaza si se reasfalteaza...inclusiv Cristianului!!! asa cum au facut cand au venit aia la summit...de data asta ar fi bani cheltuiti pentru platitorii de taxe din Sibiu!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus