Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
7°C

Mai multe trasee Tursib modificate din cauza lucrărilor pentru rețeaua de apă

Mai multe trasee Tursib modificate din cauza lucrărilor pentru rețeaua de apă

Din cauza lucrărilor pentru rețeaua de apă, începând de mâine, de la ora 12 se va închide circulaţia pe strada Maramureşului, de la intersecţia cu şoseaua Alba Iulia şi până la intersecţia cu strada D. Cantemir.

Astfel, traseele autobuzelor 16, 17, 113 și 116 vor fi modificate, după cum transmit reprezentanții Tursib într-un comunicat de presă.

Pe traseele 16, 113 și 116, în sensul de mers spre Valea Aurie, se va circula după următorul traseu: şos. Alba Iulia -  str.V. Cârlova - str. Transilvaniei - str. Moldovei - str. Cristianului. Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile : „Maramureşului” și „Bârsei”, dar vor opri în stațiile „Penny”, „Transilvaniei”, „Moldovei”.

În sensul de mers spre Kaufland (şos.Alba Iulia), se va circula: Cl Poplăcii - str. Cristianului - str Moldovei - str. Transilvaniei -  str.V Cârlova - şos.Alba Iulia - Giratoriu Alba Iulia cu Morilor - şos. Alba Iulia - Kaufland (şos. Alba Iulia). Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile : „Haţegului” şi „Biserica Ştrand”, dar vor opri în staţiile „Moldovei” şi „Kaufland 1”.

Pe traseul 17, în sensul de mers spre Ştrand 2, se va circula: Alba Iulia -  str.V. Cârlova - str. Transilvaniei - str. Moldovei - str. Cristianului - str.D. Cantemir. Mijloacele de transport în comun nu vor mai ajunge în stațiile: „Ştrand 2”, „Maramureşului” și “Bârsei”, dar vor opri în staţiile „Transilvaniei” și „Moldovei”.

În sensul de mers spre Cartierul Reşita, se va circula: str. Cristianului – str Moldovei - str. Transilvaniei, - b-dul Victoriei. Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile :  „Haţegului”, „Biserica Ştrand”  „Ştrand 1” şi „Transilvaniei” dar vor opri în staţia „Moldovei”.

Termenul de finalizare a  lucrărilor este estimat pentru data de duminică, 04.10.2020 ora 20. Reprezentanții Tursib apelează la înțelegerea oamenilor în cazul apariției întârzierilor față de programul de circulație.

 

 

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus