Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Fotbalist al FC Hermannstadt infectat cu noul coronavirus

Fotbalist al FC Hermannstadt infectat cu noul coronavirus

Reprezentanții echipei de fotbal FC Hermannstadt anunță oficial că în urma testării lotului și staff-ului a fost depistat un caz de infectare cu noul coronavirus.

”Din păcate, acest virus blestemat nu ne ocolește… În urma testului COVID-19, efectuat în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, unul dintre fotbaliștii noștri a fost depistat pozitiv. Din fericire, acesta este asimptomatic, iar acum se află în izolare și respectă toate recomandările specialiștilor D.S.P.Sibiu. Precizăm că toți ceilalți fotbaliști, precum și stafful FCH, au primit rezultate negative la testarea COVID-19. Echipa își desfășoară activitatea sub program normal și se pregătește pentru următorul meci”, au transmis oficialii clubului sibian.
 
FC Hermannstadt are programat următorul meci duminică, de la ora 18:30, la Mediaș, cu echipa locală Gaz Metan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1500

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus