Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Mobilizare în Cartierul Arhitecților pentru a găsi un locatar care aruncă gunoiul pe jos. A fost sesizată Poliția

Mobilizare în Cartierul Arhitecților pentru a găsi un locatar care aruncă gunoiul pe jos. A fost sesizată Poliția

O serie de fotografii apărute pe rețelele de socializare, care ilustrează saci cu gunoi menajer aruncați în stradă, pe jos, au determinat mai mulți locuitori ai Cartierului Arhitecților să se mobilizeze în încercarea de a-l identifica pe cel vinovat.

”Să le fie rușine gunoaielor, care stau în drum pe Tiberiu Ricci, rușine, ca la ușa cortului!

Din păcate, doar acel bon mă poate ajuta să identific gunoiul... daca poate cineva să verifice camerele de la magazinul din bon la ora și data de achiziție a acelor produse (alcool în mare parte), l-as ruga pentru a putea sesiza poliția. Gunoiul menajer l-am dus eu, gunoiul de pe strada îl căutam împreuna?”, scrie Marius M., cel care a postat fotografiile pe o rețea socială.

Postarea lui a atras zeci de reacții și comentarii, numeroși alți locatari manifestându-și intenția de a ajuta la identificarea autorului.

”Acești oameni dacă erau în străinătate nu făceau așa ceva. La noi, ce să zic, lasă că merge și așa! Rușine să vă fie. O nesimțire...”, spune un alt locatar al cartierului.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, Marius M. a spus că a depus o sesizare în scris atât la Poliția Locală Cisnădie, cât și la Poliția Orașului Cisnădie. De la Poliția Locală a primit număr de înregistrare a sesizării, semn că cele semnalate urmează a fi investigate.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Sibiu, Luciana Balteș, a declarat pentru Turnul Sfatului că sesizarea în cauză a fost înregistrată la nivelul Poliției Orașului Cisnădie și va fi înaintată spre competentă soluționare.

Nu este prima oară când în Cartierul Arhitecților apar probleme de ordin civic referitoare la modul în care se respectă curățenia în spațiile publice sau cum este aruncat gunoiul. Un alt articol pe această temă puteți citi aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Poate fi un conductor-arhitect frustrat ,care a dat in patima beuturii sau un injiner tecemist..Vorba aia:-Cherchez la femme !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus