Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Lansarea noului film James Bond - No Time To Die, amânată pentru aprilie 2021

Lansarea noului film James Bond - No Time To Die, amânată pentru aprilie 2021

Cel de-al 25-lea film al seriei "007", "No Time To Die", care a avut iniţial lansarea amânată din aprilie în noiembrie 2020, va avea până la urmă premiera în luna aprilie a anului viitor, din cauza pandemiei cu noul coronavirus, conform unui anunţ făcut vineri de realizatori, transmite The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

Regizat de Cary Joji Fukunaga, filmul "No Time To Die" urma să aibă premiera la 12 noiembrie în Marea Britanie şi respectiv la 20 noiembrie în cinematografele americane. Noua dată a premierei aleasă de producători pentru ca fanii din întreaga lume ai genului să se poată bucura de film este 2 aprilie 2021.

Iniţial, MGM, Eon Productions şi Universal au intenţionat să menţină premiera din luna noiembrie, dar au fost nevoiţi să-şi schimbe poziţia din cauza problemelor legate de închiderea cinematografelor din unele ţări.

Din distribuţia filmului, ce marchează ultima apariţie a lui Daniel Craig în rolul agentului 007, mai fac parte actorii Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes şi Christoph Waltz, alături de Rami Malek, Ana de Armas şi Lashana Lynch.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus