Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

12 cazuri noi în Sibiu. În patru zile din octombrie au fost tot atâtea cazuri de coronavirus câte în toată luna iunie

12 cazuri noi în Sibiu. În patru zile din octombrie au fost tot atâtea cazuri de coronavirus câte în toată luna iunie

145 de cazuri noi de coronavirus s-au înregistrat în primele patru zile din luna octombrie, aproape tot atâtea câte au fost în întreaga lună iunie – 149. Media infectărilor zilnice din octombrie este de 36,25 de cazuri, mult peste ce s-a întâmplat în luna septembrie, considerată ”de vârf” în ceea ce înseamnă pandemia de coronavirus. Au decedat în aceste patru zile opt persoane, în timp ce în toată luna iunie se înregistrau doar nouă decese provocate de infecția cu SARS CoV-2.

 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 2.386 de persoane, dintre care 2244 adulți și 142 copii. Până la data curentă au fost vindecate 1.663 de persoane, iar 126 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

 

Din cele 12 cazuri confirmate în cursul zilei de ieri, câte patru s-au înregistrat din grupele de vârstă 30 – 39 ani și 40 – 49 ani, câte una din grupele de vârstă 19 – 29 ani și 50 – 59 ani și două persoane din categoria de vârstă 60 69 ani.

 

Polițiștii au aplicat în ultimele 24 de ore 44 de sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Polițiștii locali sibieni au verificat 240 de persoane și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. De asemenea, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare în piața Cibin și în zona centrală a municipiului Sibiu. În urma desfășurării acțiunilor au fost aplicate 2 avertismente verbale și o amendă în valoare de 2.000 lei.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus