Luni,
01.03.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Vremea în următoarele două săptămâni: temperaturi în scădere şi ploi pe arii restrânse, dar însemnate cantitativ

Vremea în următoarele două săptămâni: temperaturi în scădere şi ploi pe arii restrânse, dar însemnate cantitativ

Valorile termice vor oscila în următoarele două săptămâni, cele mai importante scăderi de temperatură, de până la 10 - 11 grade Celsius, se vor înregistra până pe data de 9 octombrie, în majoritatea regiunilor, în timp ce ploile însemnate cantitativ sunt aşteptate în cea mai mare parte a perioadei, arată prognoza de specialitate, valabilă pentru perioada 5 - 18 octombrie, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), citată de Agerpres.

În Transilvania, până în data de 9 octombrie, maximele termice vor fi în scădere, de la medii de 26 - 28 de grade, spre 17 grade. Ulterior, în intervalul 9 - 12 octombrie, valorile maxime vor fi în creştere, iar media acestora va ajunge la 22 - 23 de grade. În a doua săptămână, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 18 grade. Minimele termice vor fi în scădere de la medii de 13 - 14 grade la începutul intervalului, spre 5 grade, în data de 10 octombrie. Între 10 şi 13 octombrie, minimele termice vor fi în creştere spre valori, în medie, de 8 grade, apoi vor scădea uşor şi treptat până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, spre 6 grade. Vor fi ploi în intervalul 5 - 8 octombrie, pe arii restrânse însemnate cantitativ. După data de 13 octombrie, probabilitatea de apariţie a ploilor va fi din nou în creştere.

Vizualizari: 2703

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus