Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
22°C

La Colegiul Goga se predă doar online. Colegiul Gheorghe Lazăr a cerut intrarea în scenariul 2

La Colegiul Goga se predă doar online. Colegiul Gheorghe Lazăr a cerut intrarea în scenariul 2

Mai mulți elevi de la Colegiul Octavian Goga au fost depistați pozitiv la testul cu SARS CoV-2, astfel că în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a cerut trecerea instituției în scenariul trei (roșu). Asta înseamnă că se suspendă cursurile față în față și se trece la sistemul de educație on-line.

Consiliul de Administrație al Colegiului Național Gheorghe Lazăr a solicitat intrarea în scenariul 2 (galben), din cauza situației generale din municipiul Sibiu. ”Să vedem care va fi situația în municipiul Sibiu, în următoarele zile, pentru că e foarte posibil ca în zilele care urmează să fie și alte școli care vor dori să-și schimbe scenariul”, a anunțat directorul DSP Sibiu, Gabriel Budescu. La Gheorghe Lazăr s-a făcut solicitarea către Comitetul Județean de Urgență ca urmare a creşterii ratei de incidenţă la 1.37/1000 locuitori din Sibiu.

Totodată, și la Colegiul Economic ,,George Bariţiu” Sibiu  există o clasă (a XII-a F) care  își suspendă cursurile ,,faţă în faţă” şi trece în activitatea didactică on-line, din cauza unui elev confirmat pozitiv.

Grădiniţa cu program prelungit Şelimbăr şi Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazu” din această localitate vor trece în scenariul 2, de la scenariul 3, pentru că s-a considerat că în localitate situația nu impune totuși închiderea instituțiilor de învățământ.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Observator Astronomic

Acum 8 luni

Prin parcuri și pe Bălcescu aproape nimeni dintre elevi nu respectă distanțarea. E de înțeles că nu mai poartă mască după ce au ieșit de la ore, dar e de neînțeles de ce toți umblă în grupuri de 3-4-5-6 persoane, fără pic de distanță. Poate nu știu că și asimptomaticii pot transmite virusul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus