Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

Prefectura către sibieni: nu mergeți la Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași. Accesul este restricționat

Prefectura către sibieni: nu mergeți la Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași. Accesul este restricționat

Reprezentanții Instituției Prefectului îi roagă pe sibieni să nu meargă la Iași în pelerinaj, la Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, întrucât accesul este restricționat.

Pe toată perioada sărbătorii religioase accesul este permis în perimetrul Ansamblului Mitropolitan Iași doar pentru credincioșii care au domiciliul sau reședința în municipiul Iași, pe baza verificării actelor de identitate.

Comunicatul Prefecturii Sibiu

Având în vedere Hotărârea nr. 35/06.10.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași, prin care au fost aprobate măsurile specifice privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și asigurarea ordinii și siguranței publice în perioada 08.10.2020 – 15.10.2020, perioada desfășurării sărbătorii religioase ocazionate de Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, facem următoarele precizări:

  • Accesul este permis în perimetrul Ansamblului Mitropolitan Iași, doar pentru credincioșii care au domiciliul sau reședința în municipiul Iași;
  • Intrarea în zonă se va face pe baza verificării actelor de identitate.

Așadar, rugăm cetățenii sibieni să nu se deplaseze la Iași în pelerinaj, întrucât accesul este restricționat.

foto bzi.ro

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Dan2 Cp

Acum 2 ani

dreptul la opinie religioasa garantat in constitutienu poat sa il ia nimeni cine vrea merge cine nu nu eu am fost acum 5 ani
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus