Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Transport agabaritic. Din Sibiu, pe Valea Oltului, până la Constanța

Transport agabaritic. Din Sibiu, pe Valea Oltului, până la Constanța

Reprezentanții CNAIR anunță că în perioada 09.10.2020 - 15.10.2020, se va desfășura un transport cu depășiri ale maselor pe traseul:

Sibiu – A1 – DN1 Veștem – DN7 – Râmnicu Vâlcea – DN7 C – DN7 – Pitești – DN72 – Găești – Târgoviște – DN1 – DN1B – DN1A – DN1B – Bucov – Buzău – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN21 – Bărăganul – DN21A – Țăndărei – DN2A – Giurgeni – A4 – DN39 – Agigea – DN39A – Constanța RORO.

Vehiculul transportă o instalație.

"Lățimea maximă a vehiculului este 3,20 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră," se arată într-un comunicat al CNAIR.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus