Joi,
28.01.2021
Parțial Noros
Acum
0°C

Galerie foto - Șelimbărenii au ieșit la curățenie: „Mașina de gunoi a plecat încărcată 100%”

Galerie foto - Șelimbărenii au ieșit la curățenie: „Mașina de gunoi a plecat încărcată 100%”

17 adulți și trei copii au făcut ieri curățenie în Șelimbăr. Oamenii spun că își propun să elibereze natura de gunoaiele care o sufocă și care dau un miros neplăcut în zonă.

Acțiunea nu se află la prima ediție, întrucât o astfel de inițiativă a avut loc și la jumătatea acestei veri. „Ne aflăm la a doua ediție, prima a fost organizată în iulie. A pornit de la câteva discuții privind mirosul neplăcut din comuna Șelimbăr, din perioada mai-iunie. S-a concluzionat atunci o deversare în râul Seviș, iar într-unul din comentariile de la acea vreme s-a lansat o invitație la o igienizare a albiei râului. Ediția a doua a fost organizată similar. Au fost angrenați în această acțiune 17 adulți și 3 copii. Din păcate, nu am numărat câți saci s-au strâns, dar vă pot spune că mașina de gunoi de la Soma a plecat încărcată 100%. Am acționat în prelungirea străzii Traian, sub podul de cale ferată și pe cursul râului Seviș”, povestește Adrian Ionuț Gheorghe, unul din participanții la acțiunea de ieri.

Potrivit acestuia, la curățenie au găsit gunoaie de toate felurile – de la obiecte plastice la haine, covoare și jucării.

„A fost o zi excelentă! Cu mic, cu mare ne-am adunat, hotărâți să eliberăm o natură sufocată de gunoaie. Am găsit: obiecte plastice și metalice, cauciucuri, pungi, încălțăminte, îmbrăcăminte, piese de mașînă, piese de la electrocasnice, covoare, dulapuri, instalații de brad, păpuși... câte și mai câte. Îi mulțumesc atât Florinei pentru inițiativă + participare, celor prezenți la eveniment: cetățenii comunei Șelimbăr, consilierilor locali și echipei Soma, cât și primăriei Șelimbăr pentru suportul oferit”, a transmis Adrian, pe grupul de Facebook „Ești din Șelimbăr dacă...”.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Un Sibian

Acum 3 luni

oare numai 17 oameni locuiesc in Selimbar???
Raspunde

Un Cisnãdian

Acum 3 luni

Dar tu de ce nu pui mâna sa ajuti ?! Impreunã cu tine erau 18 ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus