Vineri,
22.01.2021
Innorat
Acum
-5°C

Polițiștii caută un adolescent care a plecat de acasă, din Cisnădie. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Polițiștii caută un adolescent care a plecat de acasă, din Cisnădie. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Polițiștii sibieni caută un minor în vârstă de  17 ani a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 12 octombrie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112. 

"La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 13,30, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 14,00, fiul său, LĂCĂTUȘU DAVID MIHAI, în vârstă de 17 ani, domiciliat în orașul Cisnădie, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni", transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate 54 kg, constituție atletică, păr de culoare negru, tuns scurt, ochi căprui, ten piele deshis.

Obiecte de îmbrăcăminte: tricou de culoare gri, pantaloni tip blue-jeans de culoare gri deschis, încălţăminte tip sport marca “ADIDAS” de culoare gri.

Semne particulare: cicatrice în zona antebrațului stâng.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112. 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus