Joi,
26.11.2020
Ceata
Acum
-4°C

Sportivii de la Alpha Sport Team au primit premiile din partea Primăriei Sibiu

12 Octombrie 2020 15:31

Sportivii de la Alpha Sport Team au primit premiile din partea Primăriei Sibiu

Vineri, 9 octombrie, primarul Astrid Fodor a înmânat sportivilor și antrenorilor de la Alpha Sport Team – Alb – Sibiu premiile și diplomele care recunosc parcursul excelent al echipei de juniori, care a câștigat titlul de campioană națională la baschet juniori (U13).

„Practicarea sportului aduce multe beneficii la orice vârstă, iar în cazul sportului de performanță aduce și satisfacții mari. Vă felicit pentru rezultatele bune obținute și pentru că ați reprezentat bine Sibiului la nivel național în acest domeniu. Vă doresc să continuați pe acest drum al performanței, iar noi vom fi aici pentru a vă încuraja prin premii și prin recunoașterea publică a eforturilor”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

În cadrul festivității care a avut loc în sala expozițională a Primăriei, sportivii au primit diplome și premii în bani în valoare de 1000 de lei fiecare. Antrenorul principal și cel secund al echipei au primit premii în valoare de 2000 de lei fiecare.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Comentarii

1 comentarii

Smarg 12

Acum 1 lună

no’ ui’ ma ce capot fain are doamna. :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus