Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
1°C

Primăria Sibiu a primit o donație de măști din partea firmei Jaeggi Industries

Primăria Sibiu a primit o donație de măști din partea firmei Jaeggi Industries

Comunitatea sibiană continuă să contribuie în eforturile pentru lupta împotriva coronavirusului. Primăria Municipiului Sibiu a primit o donație din partea firmei Jaeggi Industries constând în 81.000 de măști chirurgicale de protecție și 25 de termometre digitale.

„Mulțumesc public firmei Jaeggi Industries pentru această donație și pentru gestul care arată că este mai mult decât un simplu angajator, ci un partener al comunității în care își desfășoară activitatea. Contribuția este cu atât mai importantă în acest context dificil, în care fiecare mână de ajutor contează. Aproape 10.000 de măști vor ajunge în centrele de asistență socială ale Municipiului – Căminul pentru vârstnici, Cantina Socială, Adăpostul de Noapte. Restul vor fi predate grădinițelor, școlilor și liceelor pentru a fi utilizate de elevi și cadre didactice”  a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus