Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Sibianca Manuela Catrina, cea care a văzut imaginea diavolului la protestele din Piața Victoriei, candidează la șefia ANCOM

Sibianca Manuela Catrina, cea care a văzut imaginea diavolului la protestele din Piața Victoriei, candidează la șefia ANCOM

Actualizare. Vlad Stoica a fost ales marţi de Parlament în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Acesta a primit 283 de voturi ''pentru'' şi 36 ''împotrivă''. Ceilalţi trei candidaţi au fost respinşi, scrie Agerpres.

Astfel, Manuela Catrina a obţinut 12 voturi "pentru" şi 307 "împotrivă", Ion Smeeianu a obţinut un singur vot "pentru" şi 318 "contra", iar Mircea Rozolea a obţinut 23 voturi "pentru" şi 296 "împotrivă".

Vlad Stoica urmează să ocupe funcţia de preşedinte al ANCOM pentru perioada rămasă a mandatului de 6 ani, care a început la 11 mai 2017.

Știre inițială. Sibianca Manuela Catrina, fost secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor este unul dintre cei patru candidați la șefia Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), care urmează să fie ales marţi de plenul reunit al Parlamentului.

Catrina a candidat la alegerile parlamentare din 2016 pe listele PSD Sibiu, însă nu a reușit să obțină un mandat în Camera Deputaților. Ea este cea care a distribuit pe pagina sa de Facebook o imagine cu protestul din Piaţa Victoriei din 2017 cu două artere de circulaţie luminate, interpretând că acolo ar fi imaginea diavolului.

 „O imagine înfiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e Duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!”, a scris pe Facebook Maria-Manuela Catrina, alături de un citat din Biblie şi o imagine de la protestele din Piaţa Victoriei, lăsând să se înţeleagă că vede coarnele diavolului în fotografia făcută mulţimii de protestatari. Ulterior, Maria-Manuela Catrina a şters această postare de pe Facebook.

În cursa pentru şefia ANCOM au intrat patru candidaţi, care au fost validaţi luni în comisiile de specialitate - Vlad Stoica (fost şef al Cancelariei fostului premier Victor Ponta), Manuela Catrina (fost secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor), Ion Smeeianu (fost şef al Poştei Române) şi Mircea Rozolea. Şedinţa plenului Parlamentului începe la ora 13,00. La şedinţă, parlamentarii vor fi prezenţi fizic, votul fiind cu buletine, scrie Agerpres.

Joia trecută, Parlamentul a luat act de demisia lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte al ANCOM şi a declarat vacant acest post.

În 22 august, la Congresul PSD, Sorin Grindeanu a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului. Conform legii, Grindeanu trebuia să opteze pentru una dintre cele două funcţii, care sunt incompatibile.

Comentarii

2 comentarii

Zzz Yyy

Acum 1 an

o tanti care ne vorbeste de "vamesul si fariseul" vrea sa ne pastoreasca releele, decibelii si megabites-ii. PSD, te iubim...
Raspunde

Toma Toma

Acum 1 an

Da,Manuela Catrina putea ajunge presedinte la ANCOM!Pe un salariu fabulos!Nu era nici mai buna si nici mai slaba decat cel pe care-l schimba,adica Grindeanu.Este o numire politica care nu tine cont de performanta sau competenta.Poti fi un dascal sau un medic excelent dar total nepotrivit intr-o functie de conducere!Si ne miram de rezultatele catastrofale ale unor institutii ale statului?"Doamne ocroteste-ne tara!".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus