Vineri,
24.09.2021
Parțial Noros
Acum
14°C

Adolescentul care a atacat și tâlhărit o femeie de Mihai Viteazu a fost arestat

Adolescentul care a atacat și tâlhărit o femeie de Mihai Viteazu a fost arestat

Tânărul în vârstă de 15 ani care a atacat și tâlhărit o femeie, pe Bulevardul Mihai Viteazu, la începutul acestei luni, a fost arestat. Potrivit autorităților, minorul a folosit un card bancar găsit în geanta femeii, pentru a cumpăra țigări în mai multe rânduri.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus ieri arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a minorului în vârstă de 15 ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și operațiuni financiare frauduloase, transmit polițiștii.

Reamintim că tânărul ar fi sustras prin violență geanta unei femei care se deplasa pe Bulevardul Mihai Viteazu în apropiere de intersecția cu strada Rahova, în data de 2 octombrie. De asemenea, minorul ar fi utilizat un card bancar găsit în geanta femeii pentru a-și achiziționa mai multe pachete de țigări, la intervale de timp diferite, dintr-un magazin din municipiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus