Duminică,
17.10.2021
Innorat
Acum
11°C

VIDEO - Șofer filmat cum parcurge sensul giratoriu în sens invers. Reacția Poliției Sibiu

VIDEO - Șofer filmat cum parcurge sensul giratoriu în sens invers. Reacția Poliției Sibiu

Șoferul unei mașini înmatriculate în Sibiu a fost filmat cum circulă prin sensul giratoriu de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu strada Negoi și strada Costache Negruzzi în sens invers, încălcând regulile de circulație și punând în pericol alți șoferi.

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale, unde au stârnit numeroase reacții dezaprobatoare din partea altor participanți la trafic.

Redăm mai jos clipul:

Reporterul Turnul Sfatului a arătat imaginile reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, care anunță că s-au sesizat. ”Vom identifica autoturismul și conducătorul auto, căruia ii vom atrage atenția cu privire la iresponsabilitatea de care a dat dovada”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Cât privește o eventuală amendă, aceasta iese din discuție întrucât legislația din România nu permite polițiștilor să aplice legea în baza unor filmări realizate cu camere neomologate.

”Din păcate, legislația in vigoare nu ne permite sancționarea pe baza altor imagini in afara celor surprinse prin mijloacele omologate ale Poliției Romane, sau direct de către polițist”, mai arată reprezentanții IPJ Sibiu.

Sursa video: Adax Yda/Info trafic Sibiu

Vizualizari: 91076

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Marius Micu

Acum 1 an

Daca se solda cu accident nu le mai trebuia camera omologata... Ii pot cere conducatorului auto sa faca o reconstituire la care sa fie prezent si un organ (de politie).
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dan2 Cp

Acum 1 an

deci circulati cum vreti ca nu patiti nimic sau era unul de ala pe invers?de la usr probabil
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus