Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Prefectul Mircea Crețu a plecat în concediu

Prefectul Mircea Crețu a plecat în concediu

Măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus în județ sunt coordonate în aceste zile de subprefectul Rareș Macrea, după ce prefectul Mircea Crețu a plecat în concediu. ”Domnul prefect se află în concediu până luni, 19 octombrie, inclusiv”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan.

Agenda publică a prefectului a fost de altfel actualizată, fiind în concediu de odihnă de miercuri, 14 octombrie. Pe agenda celor doi subprefecți, Rareș Macrea și Sanda Ligia Muntean apar în aceste zile aceeași agendă în fiecare zi: activități curente și ședință de lucru cu subprefecții și șefii de compartimente, între orele 8.30 și 9.30, în cazul lui Rareș Macrea, respectiv activități curente, ședință de lucru cu subprefecții și șefii de compartimente, între 8.30 – 9.30, și ședință de lucru fond funciar, de la ora 10, în cazul subprefectului Sanda Ligia Muntean.  

Prefectul conduce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), instituția care controlează măsurile privind lupta cu pandemia. Următoarea persoană cu rol de decizie o are aici președintele Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, care are funcția de vicepreședinte al CJSU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Gogu Apostol

Acum 3 ani

Se impune arestarea lui de catre DNA si intemnitarea acestuia fara proces, asa cum ne place noua, tinerilor liberi care vom schimba tara!
Raspunde

Cetetean Ion

Acum 3 ani

Pai asta -i boala in PNL ! Dau in boala de atata munca. Prefectul de Bucuresti-concediu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus