Joi,
17.06.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Incendiul de amploare din cauza unui coș de fum necurățat, la o casă din Arpașul de Sus

Incendiul de amploare din cauza unui coș de fum necurățat, la o casă din Arpașul de Sus

Pompierii militari au încercat timp de cinci ore să stingă un incendiu izbucnit la o casă din Arpașul de Sus. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un coș de fum necurățat.

Mai multe echipaje s-au deplasat azi-noapte, în jurul orei 1:30, în localitatea Arpașul de Sus, pe strada Principală, unde a fost semnalat un incendiu la acoperișul unei case.

Au intervenit, gradual, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două autospeciale de serviciu din cadrul Punctului de lucru Avrig. În sprijin au intervenit membrii SVSU Arpașul de Sus cu o autospecială de stingere cu apă și două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul subunității Victoria (ISU Brașov), transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Peste 5 ore, pompierii militari au intervenit în forță pentru localizarea și lichidarea incendiului ce se manifesta generalizat la acoperișul casei, a unei anexe și a unui garaj pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Nu au fost semnalate victime.

A ars acoperișul casei, anexei (spațiul centrală termică) precum și al garajului pe o suprafață de aproximativ 300 mp, materiale electrice și electrocasnice și mobilier.

Vizualizari: 1400

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus