Sâmbătă,
31.10.2020
Ploi Scurte
Acum
5°C

Un bolnav de COVID s-a aruncat de la etaj, la spitalul TBC. A murit cateva ore mai târziu

16 Octombrie 2020 22:45

Un bolnav de COVID s-a aruncat de la etaj, la spitalul TBC. A murit cateva ore mai târziu

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, diagnosticat cu virusul SARS-CoV-2 s-a aruncat de la fereastra salonului situat la etajul I al unei unități sanitare din Sibiu. Bărbatul a fost internat, în stare gravă, pe secția ATI a Spitalului Județean și, în cele din urmă, a decedat. Polițiștii sibieni au început o anchetă pentru a afla circumstanțele în care s-a produs incidentul.

În cursul nopții trecute, un bărbat în vârsta de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I, al Spitalului de de Pneumoftiziologie din Sibiu.

„În cursul nopții de 16 octombrie, în jurul orei 02:00, un bărbat în vârsta de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2, internat în cadrul unei unități sanitare din Sibiu, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Bărbatul a fost internat de urgență pe secția ATI, în stare foarte gravă, însă, din păcate, în cursul zilei de astăzi, a decedat.

„La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, în urma sesizării din oficiu, s-a deschis o anchetă penală care vizează stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul în cauză”, mai spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al prefecturii.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus